EĞİTİM

İmam Buhari Vakfımızda; 7'den 70'e tüm halkımızın bilinçlendirilmesi amacıyla zaman zaman çeşitli programlar tertip etmektedir.

İmam Buhari Vakfımızda; Halkımızın bilinçlendirilmesi amacıyla “Aylık Seminerler” ile Hz. Peygamberimizi (sallahu aleyhi ve sellem) daha yakından tanıyıp hayatını, hayatımıza örnek alabilmemiz için  her hafta Pazar sabahları “Sahih'i Buhârî Hadis Okumaları” gerçekleştirilmektedir. Ayrıca zaman zaman gündeme göre anma programları ve çeşitli geceler tertip edilmektedir.

Eğitim komisyonumuz tarafından ortaokul, lise ve üniversite düzeyindeki bireylere yönelik programlarda tertip edilmektedir. Bu çalışmalardaki gayemiz İslâmî ahlâk çerçevesinde gençliği kötü alışkanlıklardan ve bozuk fikir cereyanlarından korumaktır. Bu amaçla rehberlik desteği, bilinçlendirme seminerleri, ödüllü bilgi yarışmaları ve süreli kamplar olmak üzere birçok faaliyetlerde bulunmaktayız.

Programlarımızı web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla duyurulmaktadır.

Vakıf binamıza iştirak ederek sizlerde programlarımıza katılım sağlayabilirsiniz.

AYLIK SEMİNERLER LİSTESİ