• 0212 550 60 73
  • bilgi@imambuharivakfi.org

KURBAN

Vakfımız, kurulduğu ilk yıldan bu yana her sene kurban kesim faaliyetini halkımızın güvenine layık bir şekilde icra etmektedir. Kurban kesiminde bağışlanan etler, ihtiyaç sahibi halkımıza bayramın birinci günü dağıtılmakta ve onların bu bayram sevincine ortak olmaları sağlanmaktadır.

Kurban kesimleri dini vecibelere uygun bir şekilde yapılmaktadır. Yurtiçinden temin edilen kurbanlıklar; hijyenik koşullarda ve her kesimhanede görevlendirilen tecrübeli personel eşliğinde kesimi gerçekleştirilmektedir.